Hejsan.
Eftersom jag, också,
saknar hållbara argument , både för och emot, klubbrabatter,
bidrager jag i stället med en egen "kort" betraktelse på rabatt-ämnet...
När jag på eget bevåg tog ut junior-pension för ett par år sedan var det,
så klart, för att jag kunde!
När jag landat i den nya tillvaron / dygns-rytmen uppenbarade sig en ny härlig verklighet.
Matvaru-affärernas utsortering varje förmiddag var för mig,
en oväntad fantastisk möjlighet.
Kort datum kallas det visst. Eller Miljöanpassning...
Underbart påfund av tjänstemän i både Sverige och Bryssel.
Obegripligt nog har mänskligheten överlevt i tusende år ,
genom att dofta och försiktigt smaka på sin tilltänkta mat.
Men inte nu längre, nänä!
Långlagrad ost kan bli dålig månad 25!
Dessförinnan var månad 24 ett säljargument, haha!
Numera är mina inköp av Protein och Cerealier ofta rabatterade mellan 30-50%
Summering: Jag äter 365 dagar/år med 30-50% på huvudfödans inköp.
Men om jag behöver nya däck till HB´n, kanske det räcker
med en Webbsökning vart 5--10 år?
Inte vet jag , men äter dricker och andas gör jag varje dag, året runt.
HB´n kör jag bara på sommarhalvåret.
Men kommer det riktigt bra och hållbara förslag på genuina, kollektiva,
rabattsystem så kan jag även stötta det.
Annars tror jag att varje individ
hittar sina bästa rabatter och bonusar, kopplat till sin egen konsument profil.
Mvh Ego boy, ojjoj