• Välkommen till iHusbil. Föreningen helt utan medlemsavgifter.
    Men ändå med Kunskapsbank, reseberättelser och rabatterbjudanden!
    Registrera ett gratiskonto här!

Till minne av Tommy Dynér

IMG_0766.jpeg

Tommy arbetade större delen av sitt arbetsliv inom rese- och turistbranchen. Han bodde många år på Gran Canaria och på fastlandet i Spanien. Därför kunde han spanska flytande, vilket vi var många som fick glädje av. De senaste åren bodde han och hustrun Carola i Söderhamn på somrarna och i Altea på vintern. Från båda dessa platser gjordes husbilsresor runt om i framförallt Sverige och Spanien. Husbilen var också den de åkte med mellan de olika boendena.

Han var en mycket hjälpsam och omtänksam person som ställde upp i alla lägen. Med smittande glädje och optimism tog han sej an alla förfrågningar om hjälp av olika slag i stort som smått. Otaliga är de husbilister på resa i Spanien som har fått hjälp av Tommy med massor av olika saker. Allt från problem med husbilen till att få tid hos en hundfrisör ordnade han med glädje åt de som behövde hjälp. Dessutom kontrollerade han alltid, med berörda, så att allt fungerat bra efteråt. Många är vi också som haft nöjet att få träffa Tommy och Carola både i Sverige och Spanien, deras gästfrihet och omtanke genomsyrade det mesta som de tog sig för.

Tommy var med i den grupp som 2021 startade iHusbil från ingenting. Han kom alltid med nya tankar och idéer som ledde arbetet framåt. IHusbil hade inte varit det som det är idag utan Tommy.

Han var dessutom en mycket duktig skribent som vi fått mycket glädje av, bland annat genom den omvärldsbevakning han så förtjänstfullt skötte i vår organisation. Men oavsett vad han skrev om var hans texter alltid personliga och underhållande, utan att för den skull tappa de viktiga delarna i budskapet. Många är vi som med glädje läste allt han skrev oavsett vad ämnet var, han kunde göra det mesta intressant och kul att läsa.

En mer hjälpsam och omtänksam person än Tommy är svårt att finna. Förhoppningen är att han själv uppfattade vilken uppskattning han rönte under sitt långa aktiva liv.

Alltid saknad, aldrig glömd.
Vila i Frid Tommy.
Från alla oss i iHusbil.
 

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Bli medlem

Bli medlem i vårt forum. Det är enkelt!

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Annons

Annons

Tillbaka
Toppen