• Välkommen till iHusbil. Föreningen helt utan medlemsavgifter.
    Men ändå med Kunskapsbank, reseberättelser och rabatterbjudanden!
    Registrera ett gratiskonto här!

Om du befinner dig i Mar Menor-/Mazarron-/Murciaområdet passa på…

6DD5CA6A-80E1-41B6-8898-ED0FD7EFA997.jpeg
Inte långt från er pågår en intressant mässa, se kartan nedan.

Från idag till 29 januari 2023 pågår den 3:e Salon de Caravaning y Tiempo libre de Levante, på IFEPA-Palacio de Ferias y Exposiciones de la Región de Murcia, där de viktigaste nyheterna från husbilar och husvagnar kommer att visas av de viktigaste leverantörerna i branschen.

Med mer än 15 000 kvadratmeter utställningsyta har evenemanget etablerat sig som en viktig mässa inom branschen för mobil turism, älskare av natur och äventyrsturism.

Huvudsyftet med mässan är marknadsföring av branschens produkter, rådgivning till yrkesverksamma och besökare och försäljning. Mässan har lyckats positionera sig som en av de viktigaste Spanska evenemangen i Caravaning-världen, tack vare den mycket positiva responsen från företag, proffs och fans av spontana resor utan fasta resplaner och reservationer. Det är också en betydande mängd besökare som stöder det intresset, eftersom den tidigare mässan sågs av nästan 16 000 besökare.

Mässan lovar också besökarna att få njuta av ett gastronomiskt utbud med food trucks, ett äventyrsområde, utställningar och tävlingar för besökare.
Källa: IFEPA-Palacio de Ferias y Exposiciones de la Región de Murcia

DC065FC8-5CD0-4293-A219-C485D2DEF5CA.png

Tommy
 

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Bli medlem

Bli medlem i vårt forum. Det är enkelt!

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Annons

Annons

Tillbaka
Toppen