• Välkommen till iHusbil. Föreningen helt utan medlemsavgifter.
    Men ändå med Kunskapsbank, reseberättelser och rabatterbjudanden!
    Registrera ett gratiskonto här!

Nyhet, perfekt reseplanerare inför resan i husbilen

F95DF618-2871-41A4-8158-E58EE7E74EE0.jpeg
Det är Campercontact som inte bara vill hjälpa oss att finna lämpliga ställplatser utefter vägen, nu växlar man upp och erbjuder även ett planeringsverktyg för våra husbilsresor på nya okända vägar.


Ruttplanerare, som redan i planeringsstadiet ger oss en hint om det är intressant eller inte för oss. Om det visar sig vara intressant, så ger ruttplaneraren praktisk och viktig information om landet, bästa tiden för besök och alla sevärdheter utefter den föreslagna rutten. Självklart sedan kopplat till deras ställplatskatalog med förslag för lämpliga platser för övernattning.

Just nu finns 8 ruttplanerar publicerade:
Tycker det verkar vara en smart ny produkt för oss, sparar en massa tid när vi planerar våra resor och en garanti att vi inte missar något viktigt utefter vägen.

Allt för det facila priset av 125 kr per ruttplanerare och då har du inte bara informationen i appen, utan även i PDF-format som du kan printa ut och ha med i bilen.

Trevlig resa

Tommy
 
Hjälpmedel av den här typen kan förstås bidra till ett flockbeteende, det blir fler som besöker de föreslagna sevärdheterna och ställplatserna.
Man får naturligtvis avgöra själv om man gillar detta och vill hänga på eller om man hellre söker egna rutter och mål.
 

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Bli medlem

Bli medlem i vårt forum. Det är enkelt!

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Annons

Annons

Tillbaka
Toppen