• Välkommen till iHusbil. Föreningen helt utan medlemsavgifter.
    Men ändå med Kunskapsbank, reseberättelser och rabatterbjudanden!
    Registrera ett gratiskonto här!

Ett vårtecken, årets första husbilsmässa

73519966-8CE6-4C4D-A8BA-DBF1BB0CF1D6.jpeg

HUSBIL STOCKHOLM 2023​

Välkommen till Kistamässans första och största husbilsmässa för 2023! Vi bjuder på en mässa med husbilar och alla dess tillbehör.

Förutom husbilar, husvagnar och allt därimellan kommer vi även att ha flera föreläsningar kring husbilslivet. Årets föreläsare är Husbilsresor och äventyr. De kommer att bjuda på föreläsningar om att ha gått ner från större till mindre husbil, körning på vintern och mer. På mässan kan ni hitta husbilsmärken som Eura Mobil, McLouis, Karmann Mobil, Carthago, Pilote, Bürstner, Le Voyaguer, Chausson, Knaus, Morelo. Husvagnar från Caravelair. Även Campers från Camper Norge och S karosser.

Anmälda utställare:

Autohallen Husbilar, Albins Husbilar, Pro Dob, Skoklosters Husbilar & Husvagnar, Mobilen Fritid, Bergholm, Campers Norge, Forsbergs Fritidscenter, Ullbädden, Varsam Försäkring, Oxyg, Karnag, S karosser, Mattjätten, Caravan Club, KG Knutsson, Campingtillbehör4U, Husbilsresor och äventyr, Min Husbil i Sverige, Allt om Husvagn & Camping, RV Masters, Oliver GBG, Däckteam, Continental, OCL Brorssons, Husvagn på väg, Husbil & Husvagn, Alltomhusbilen.se, Höja Bil & Motor, KG Knutsson, Wera Tents, Italiens Hörna, Holiday Fritid

Extra bra priser på campingtillbehör från Holiday Fritid under mässan. Det går även att köpa oliver, ost och andra delikatesser på mässan.

Lunch och fika finns att köpa via restaurang och caféet på Kistamässan.

Biljetter köpes på plats med Swish eller betalkort! 100:- per person/dag. Barn 0-17 år går in gratis.

Biljetter går att förköpa innan mässan hos Autohallen Husbilar i Kungsängen, Borås, Lomma, Karlstad och Uddevalla.

Källa: Husbil Stockholm 2023 – Frihet på Hjul

Vi ses i Kista.

Tommy
 
Ser att antalet utställare på Husbil Stockholm, som går av stapeln den här helgen på Kistamässan, har utökats med bl.a. Bergholm och Husbilslandet. På plats finns bland annat nyheten Tourer Van Vansation från Knaus och flera husbilar från Morelo.

Knaus och Morelo tillbaka på Husbil Stockholm

Efter flera års uppehåll är det dags för Bergholm och fyra av deras återförsäljare att göra comeback på Kistamässan. Med sig har de totalt 12 fordon från Knaus och Morelo.

– Vi ser fram emot att addera Husbil Stockholm till vår lista över mässor och evenemang under 2023, och ser det som ett bra tillägg i vår mix, säger Lars Bergholm, vd på Bergholm.


På plats kommer en mix av husbilar visas: allt från smidiga campervans och innovativa nyheter, till större lyxåk. Ett fordon som förväntas locka intresse är nyheten Tourer Van Vansation från Knaus. En husbil som tack vare sin kompakta storlek i kombination med den goda utrustningsnivån är ett mycket storstadskompatibelt fordon.

– Tourer Van Vansation är en spännande nyhet, som kan kallas hybrid mellan campervan och vanlig husbil. Den är lätt och smidig utan att kompromissa när det kommer till funktionalitet. Premiumvarumärket Morelo har allt och lite till och vi är övertygade om att det finns ett intresse bland besökarna, säger Lars Bergholm.

I år ställer fyra av Bergholms återförsäljare ut på mässan – RA Motor, Caravanhallen och Lindströms, som har med sig Knaus, samt Husbilslandet, som visar Morelo. Det är första gången konstellationen ställer ut tillsammans; Caravanhallen är relativt ny som Knaus-återförsäljare och RA Motor, tidigare Knivsta Motor, har genomfört ett förvärv och i samband med det gjort ett namnbyte.

– Det gör det såklart extra roligt och spännande att vara på plats i regionen tillsammans och visa vårt breda husbilsutbud. Dessutom är Knaus starkare än någonsin i Stockholmsområdet, vilket känns lovande, avslutar Lars Bergholm.

Husbil Stockholm arrangeras 31 mars-2 april och ses av många som ett startskott på campingsäsongen. Under helgen förväntas runt 10 000 besökare komma till mässan.
Källa: Bergholm Försäljning AB
 

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Bli medlem

Bli medlem i vårt forum. Det är enkelt!

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Annons

Annons

Tillbaka
Toppen