• Välkommen till iHusbil. Föreningen helt utan medlemsavgifter.
    Men ändå med Kunskapsbank, reseberättelser och rabatterbjudanden!
    Registrera ett gratiskonto här!

Spaetzle Fritz, San Rafael del Río Spanien

Recensioner, sammandrag

0
 
0%
0
 
0%
2
 
100%
0
 
0%
0
 
0%
Genomsnittligt betyg
3,00 stjärnor 2 betyg
50% rekommenderar detta husbilplats.
Chanserat över tiden!
Fördelar
  • Stor plats, finns det man behöver, som tömning, vatten, mat och dusch.Bra pris om man äter på restaurangen
Nackdelar
  • Restaurangen har med åren tappat klassen på mat , mindre utbud och sämre service.
Har stått där till och från sedan 2015 både på resa ner och hem då den ligger på bra resavstånd, men är nu mer och mer tveksam om det är värt att åka dit. Stor anledning var maten och servicen, men nu börjar det att bli överbefolkat.
3 medlemmar var hjälpta av detta/dessa.
Spaetzle Fritz, en populär ställplats.
Fördelar
  • Billigt
Nackdelar
  • En stor grusplan.
Visa bilaga 17272
Vi har läst så positiva, ja nästan lyriska beskrivningar om denna ställplats och restaurang, så ett besök kändes som självklart.

Ja, måste tillstå att det är imponerande att ute ”in the middle of nowhere”, 6 km från motorvägen bland apelsinträden, fylla en ställplats är en bedrift i sig.

Vi kom fram vid 18-tiden och en stor vänlig tysk man dirigerade in oss in i ett hörn och vi sa unisont — vi fick sista platsen! Trodde vi ja, två timmar senare hade den store vänlige tyske mannen lirkat in minst 10 bilar till på ställplatsen.

Ja, populärt är det och trångt blev det, uppskattar att vi var runt 60 bilar på plats. Vi var enda svenska bilen, såg en norrman och en spansk bil, resten var tyska husbilar, många modell stora. Välskött anläggning, men grusplan är en grusplan.

Sedan var det restaurangen, som vi läst så mycket om. Vi satte oss inomhus, inredningen var som en enkel spansk restaurang med stark takbelysning, som du hittar i de flesta spanska byar. Köket erbjuder av naturliga skäl främst rätter från det tyska köket, men även en del spanska/katalanska rätter finns på menyn.

Visa bilaga 17273
Visa bilaga 17275
Carola tog laxen, lite överstek, men med lite salt och aioli så blev det bra.
Själv gick jag på den tyska temat och slog till med en schnitzel Cordon bleu mit bratkartoffel. Torrt, men med lite aioli som topping blev det bättre.

Sammanfattning. Helt ok ställplats när man är på väg och behöver en plats att övernatta på, restaurangen likaså enkel, men helt ok till de pris man betalar. Gillar modellen man har, med ett reducerat pris på ställplatsen när man äter i restaurangen.
Priset på ställplatsen blev bara 5 Euro eftersom vi åt i restaurangen. Att det sedan verkar missbrukas av vissa, som vi såg åt en glass och sedan betalade ställplatsen, är en annan historia.

Tommy
Tommy Dynér rekommenderar detta/denna husbilplats
2 medlemmar var hjälpta av detta/dessa.

Annons

Annons

Toppen