• Välkommen till iHusbil. Föreningen helt utan medlemsavgifter.
    Men ändå med Kunskapsbank, reseberättelser och rabatterbjudanden!
    Registrera ett gratiskonto här!

Omniaugnens Vänner

Underbart att läsa, även bif länken.
Måste dock få göra ett par högst personliga tillägg.
Om fyllningen utökas med ett par klyftor pressad vitlök
och några msk riven Parmesan...?
Dra till med en lagom dos finhackad svamp?
Vad händer då?
Namnbyte till Calzone?
Eller bort med all CO2, dvs öl, och in med vin, som måltidsdryck?
Många frågor... och det bästa är, att alla inkommande svar är,
just det enskilt bästa!
Smaken är, och skall vara, individuell. Bon Apetit :)
 
Om jag inte har helt fel så är co2 en biprodukt av jäsning till en viss alkoholhalt oavsett vad man jäser så är det nog så att högre alkoholhalt ger mer co2 / liter. Att man trycker i en massa extra co2 i dricka och förmodligen i köpeöl också beror inte på miljöpartiet de dricker bara vatten utan kolsyra eftersom mjölk kommer från kor som pruttar metan och co2 på gärdena.
 

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Bli medlem

Bli medlem i vårt forum. Det är enkelt!

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Annons

Annons

Tillbaka
Toppen