- Ort
- Ljungby
En nybörjarkurs för amatörodlare startar nästa vecka.
I Hushållningssällskapets lokalavdelnings regi
och med Hr handelsträdgårdsmästare
Hilbert Florin som lärare.
Där får man bl.a. lära sig
att så ett frö,
bära frukt,
klä skott,
sätta en rova,
odla en bekantskap,
jämföra äpplen och päron,
använda plommonstop
och sätta sin sista potatis.
Inga förhandskunskaper behövs detta år.
Nästa år kommer en grendelad kurs att genomföras.
Förresten så undrar jag personligen:
Om stora mängder Slivovitz ska serveras,
passar det sig då att bruka "Plommon-stop" ?
I Hushållningssällskapets lokalavdelnings regi
och med Hr handelsträdgårdsmästare
Hilbert Florin som lärare.
Där får man bl.a. lära sig
att så ett frö,
bära frukt,
klä skott,
sätta en rova,
odla en bekantskap,
jämföra äpplen och päron,
använda plommonstop
och sätta sin sista potatis.
Inga förhandskunskaper behövs detta år.
Nästa år kommer en grendelad kurs att genomföras.
Förresten så undrar jag personligen:
Om stora mängder Slivovitz ska serveras,
passar det sig då att bruka "Plommon-stop" ?
Senast ändrad: