• Välkommen till iHusbil. Föreningen helt utan medlemsavgifter.
    Men ändå med Kunskapsbank, reseberättelser och rabatterbjudanden!
    Registrera ett gratiskonto här!

Dags för Glögg!

Knazig

iStyrelsen
Admin medlem
Medlem
Ort
Lidköping
Bifogar receptet som jag använt i många år.
Är prisvinnares receptet när GP hade en glöggtävling för många år sedan.
Väldigt god och en fördel är att det bara ska dra ett dygn, innan man sjuder ihop sprit extraktet med vin+socker.

Har redan gjort en omgång med Smirnoff, i eftermiddag ska jag göra en ny omgång med Baccardi som jag satte igår
Jag håller mig till ca 1,5 dl socker. Men tar istället lite mer sprit! 😎

Lycka till!

/ Rickard
 

Bilagor

  • Kerstin Wiklunds Gästgivarglögg.pdf
    318,9 KB · Visningar: 74
Bifogar receptet som jag använt i många år.
Är prisvinnares receptet när GP hade en glöggtävling för många år sedan.
Väldigt god… …Men tar istället lite mer sprit! 😎
Lycka till!
/ Rickard
Jag följer samma recept Rickard (finns på nätet) fast med Cognac vi köpte i det lilla Cognac stället vi passerade förra året. Allt (kryddblandningen) har stått sen förra vintern och bara väntar på att blandas med socker o vin. Tänkte köra vitt till förra årets sats och har med mig en unik 65% blandning (från en vän) till rött vin som också ska testas. Hoppas bara att levern klarar av alla ”tester” inkl. bjudning till vänner som sällskapsdryck. Glöggtider, så är det bara…
 

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Bli medlem

Bli medlem i vårt forum. Det är enkelt!

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Annons

Annons

Tillbaka
Toppen