• Välkommen till iHusbil. Föreningen helt utan medlemsavgifter.
    Men ändå med Kunskapsbank, reseberättelser och rabatterbjudanden!
    Registrera ett gratiskonto här!

Välkommen till iHusbil

iHusbil Vinjettbild

Vad är iHusbil
Vi är en modern progressiv och öppen demokratisk digital förening, där vi samlas, utbyter erfarenheter, tips och tillsammans formulerar frågorna som vi skall driva för att göra vårt fritidsintresse ännu attraktivare.
iHusbil är en nätbaserad förening som finns på ett webbaserat Forum, men även på sociala medier där husbilsåkarna finns, unga som gamla, nya som erfarna, singlar och familjer. Alla är välkomna.
Fundamentet som iHusbil vilar på är föreningsdemokrati, vi tror att individuellt kan vi kanske inte göra så mycket, men det viktiga är att vi alla kan göra något och tillsammans kan vi göra mycket!
Målet är en förening med engagerade medlemmar, som tillsammans skapar en progressiv och dynamisk miljö och förening.

Kortsiktiga mål
Vi fortsätter att utveckla de stödfunktioner som en nybliven såväl som en etablerad husbilsägare har nytta av och som underlättar vårt mobila fritidsliv.

Långsiktiga mål
Vi vill bli en talesman för oss som har husbilen och mobil fritid som vårt fritidsintresse. En förening som driver våra frågor lokalt ute i kommunerna, på riksplanet och som söker informera om hur husbilsturism skiljer sig från annan turism och därmed sälja in denna relativt nya form av resande inom besöksnäringen.
Våra krav och behov måste vi själva berätta om samtidigt som vi visar på de direkta fördelarna som våra besök innebär runt om i vårt land.
Allt för ofta beskrivs vårt husbilsliv med likhetstecken med den traditionella campingturismen.

iHusbil är Sveriges snabbast växande husbilsförening.
Bli medlem i iHusbil genom att registrera dig här: Ny medlemAnnons

Annons

Tillbaka
Toppen