- Ort
- Göteborg
Inte ofta man får se något tillagat från ”husbilsköket”, däremot väldigt ofta färdigserverat på restaurang. Inget fel i det, bara att hugga i och få den näring & bränsle som behövs för dagen. Min tanke med den här tråden är lite udda då vi ska visa varandra vad vi gör inom husbilsväggar, ingen hemtpizza eller liknande halvfabrikat från micro, tack
Jag börjar med dagens måltid, ”ett minne från yngre da’r”: snabbmakaroner med köttbullar, ketchup och sallad (fanns inte plats på bilden)
OBS! köttbullarna är hemmarullade från egenmalda äkta Svensk kossa’s entrecote/nacke, kryddat med salt, peppar och vitlöksbuljong! Det blev en hel del som vi har fryst i vår lilla 10-liters frys (snart slut i rutan, lol…)
Jag börjar med dagens måltid, ”ett minne från yngre da’r”: snabbmakaroner med köttbullar, ketchup och sallad (fanns inte plats på bilden)
OBS! köttbullarna är hemmarullade från egenmalda äkta Svensk kossa’s entrecote/nacke, kryddat med salt, peppar och vitlöksbuljong! Det blev en hel del som vi har fryst i vår lilla 10-liters frys (snart slut i rutan, lol…)